Brann – Vålerenga snart utsolgt

Det er allerede solgt 15 700 billetter til rivaloppgjøret mellom Brann og Vålerenga lørdag. To dager før kampstart er det kun 1 000 billetter igjen. Dermed går nok et oppgjør for fulle tribuner i årets seriestart.

Forrige runde var både Molde og Viking sine hjemmekamper utsolgt.

– Det er lenge siden vi har merket et så stor trykk på billettene. Flere av klubbene har allerede stengt sesongbillettsalget, og flere kamper har allerede vært utsolgt, eller hatt en tribunedekning på over 80 prosent. Det er utrolig gledelig, og det viser at klubbene og supporterne har gjort en forbilledlig mobiliseringsjobb inn mot seriestart og hver runde, sier kommersiell direktør i Norsk Toppfotball, Pål Breen.

-Det er fantastisk å se engasjementet rundt Brann akkurat nå. Vi samarbeider godt med supporterne våre og den mobiliseringen de gjør er vi evig takknemlig for. Samtidig er det gøy å se at de andre klubbene i Norge jobber svært godt og fyller tribunene, sier Therese Rygg, kommersiell leder i Brann.

-Det er veldig gøy at så mange går på kamper og at tilskuertallene øker. Det kan tyde på at det jobbes bra både blant supporterne og klubbene. Noe av det fine med norsk fotball er nærheten mellom de på tribunen og de på banen, somgjør at mange føler seg mer hjemme hos sine lokale klubb enn megaklubbene internasjonalt, sier Ole Kristian Sandvik, talsmann i Norsk Supporterallianse.

Brann inviterer til fest før kampen og oppfordrer folk til å komme tidlig og bli med på Fanzone + før kampen: Har du ikke fått med deg Nystemten før kamp ennå? Få den med deg nedenfor:


Billetter til kampen? Vær rask og se hva du finner av ledige plasser her.

Brann – Vålerenga spiller lørdag kl 18.00. Kampen vises på TV 2 Sport Premium. Det forventes kampen går for fulle tribuner.

For mer informasjon, kontakt:

  • Therese Rygg kommersiell leder Brann  996 20 820
  • Pål Breen kommersiell leder Norsk Toppfotball 905 53 756
Annonse: