Daniel N. Pedersen forlater Norsk Toppfotball

Daniel takker for seg i Norsk Toppfotball og går inn i trenerteamet til SK Brann A-herrer.

Daniel har jobbet i Norsk Toppfotball avd. Sport siden 2017, hvor han startet som produsent i forbindelse med den første Akademiklassifiseringen. Daniel kom inn med spisskompetanse innenfor faglige studier på ulike deler av fotballspillet, med spesielt tyngdepunkt på hvordan de absolutt beste spillerne i verden orienterer seg i spillet. 

Fra 2020 fikk Daniel ansvar for Nasjonalt Analysesystem prosjektet og Fotballtreneren som Mental Trener kurset, samt at han var veileder for tre klubber i Akademiklassifiseringen. Nasjonalt Analysesystem har hatt en stor utvikling i klubbene våres gjennom de siste årene, og det er i dag totalt 3000 brukere i systemet. Kurset Fotballtreneren som Mental Trener har gjennomført totalt 30 fulle kursdager med til sammen 180 trenere rundt om i toppklubbene. 

Videre følger noen stikkord fra Daniel:

  • Jeg vil starte med å takke Espen Olafsen for at han hadde troen på meg og ønsket å ha meg med i ett så kompetent team i 2017. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har fått jobbe med alle som har vært og er en del av det teamet siden 2017 og frem til i dag. Det har vært og er ett uvurderlig inspirerende og lærerikt fagmiljø å være en del av. Jeg har lært enormt mye av samtlige jeg har fått jobbe med. Vi har jobbet hardt og systematisk med ett felles mål om å bidra til å løfte norsk fotball. 
  • Så må jeg takke mine kollegaer for alle timene med hardt arbeid, søvnløse netter og gode minner på ulike oppdrag og reiser. Jeg setter pris på vårt vennskap. 
  • I tillegg vil jeg takke mine ledere gjennom årene, som har gitt meg tillit og ansvar. Det har vært veldig motiverende og god læring for min del. 

Til hele gjengen i Norsk Toppfotball må jeg si at det er veldig motiverende å få være en del av ett miljø med så mange dyktige og fine personer hvor alle ønsker å gjøre sitt ypperste for å løfte norsk fotball.

— Daniel N. Pedersen

  • Det var ikke en enkel avgjørelse å takke av i Norsk Toppfotball. Men når SK Brann A-herrer kom på banen med ett tilbud om å bli en del av trenerteamet, så er det umiddelbart en interessant mulighet. Jeg er opptatt av videre utvikling og læring, og en av tingene jeg ikke har gjort er å være 100% i ett trenerteam i en klubb. Jeg har vært med rundt både A-herrer i Grorud og U21 landslag, men det er i tillegg til andre jobber. Så jeg ser veldig frem til å dedikere min arbeidskraft og kompetanse fult inn i Brann. 
  • Jeg ønsker alle i Norsk Toppfotball lykke til med den viktige jobben dere gjør, så håper jeg vi sees ved ulike anledninger. 

Norsk Toppfotball takker med dette Daniel for den fantastiske jobben han har gjort fra 2017 og til i dag. Vi ønsker deg lykke til i ny jobb. På gjensyn!

Les mer om hva Brann skriver om nyansettelsen her.

 

Under følger video av Nasjonalt analysesystem. Hvor klubber deler sine erfaringer med systemet så langt. Samt at prosjektleder, sportssjef og analyseansvarlig A-landslag deler sine betrakninger om systemet og veien videre:

 

Annonse: