digitalespillerkort

Digitale spillerkort for FFK og Bodø/Glimt sluppet

Sjekk dem ut her.

I 2024-sesongen er alle lagene i Eliteserien med og du kan skaffe deg digitale fotballkort av dine favorittspillere og samtidig spille NFT Fantasy fotball.


Nå er også kortene til Fredrikstad FK og Bodø/Glimt sluppet.

Hvordan komme i gang?

Klikk deg inn her for å starte,

For nykommere som er ivrige etter å begi seg ut på denne reisen, gir videoen nedenfor en grundig opplæringsopplevelse. Denne veiledningen viser hvordan du velger ditt vinnende lag, forstår spillets mekanikker, og begynner å tjene belønninger med en gang.

De digitale spillerkortene er tilgjengelige via Ultimate Champions og for å få raskest info om nye kort bør du følge Ultimate Champions Twitter/X-kanal. Løsningen kombinerer et gratis fantasy-spill med digitale samlekort – underbygget av såkalte NFTer (se mer i infoboksen i bunnen av saken om hva dette er). Kort sagt et det en teknologi som gjør kortene unike. Samlekort har lenge vært populært innen sport, og med Ultimate Champions kan man nå oppleve en ny verden av muligheter knyttet til det å eie og forvalte digitale fotballkort samt du kan sette opp ditt Fantasy lag med en rekke spillere i andre ligaer. 

Nedenfor ser du de andre kortene som er sluppet tidligere i år også. 

Hva gjør Ultimate Champions unikt?

Som manager bruker spillerne sine ferdigheter til å sette sammen det beste laget hver uke. Ultimate Champions har i år med seg den fulle spillertroppen til alle lagene i Eliteserien, sammen med andre prestisjetunge klubber som FC Barcelona, Arsenal F.C., Vfl Wolfsburg, og Bayer 04 Leverkusen. Nå er det over 55 europeiske klubbe med i spillet. 

Foto: Thomas Torjusen

Annonse: