Fantasy - Speideren

Fantasyspeideren anbefaler - runde 4

Dobbeltrunden er overstått - det er på tide å se fremover. Her får du Speiderens anbefalinger.

Hør Amin Askar og Dagfinn Thons tips i podcasten To Kapteiner: https://open.spotify.com/episode/5fkfwkcVUHvuDVkiFFvFaR?si=Xa9JSOouQU2e7-B80yK0sg 

Disse spillerne kan satses på fremover

Fredrik André Bjørkan (6,1) er et godt langsiktig valg. Alt tyder på at det blir mer målpoeng fra ham i år enn i fjor. Mot Fredrikstad i serierunde 1 spilte han i praksis venstrekant i etablert angrep. Dette er noe jeg tror vi får se de fleste gangene Glimt møter lag som forsvarer seg i 5-3-2, slik som Molde som de møter denne serierunden. Eid av 45,5 %.

Logi Tómasson (5,0) står med scoring og assist etter tre serierunder. Han spiller venstre vingback for Godset og har målpoeng i seg. Kun eid av 1,8 %.

Sondre Langås (4,5) og Viking ser solide ut. De går nå inn i et veldig fint kampprogram hvor de har gode muligheter til å holde nullen. Langås er også en trussel i boks på offensive dødballer. Trygt valg til 4,5 millioner. Eid av 3,3 %.

Kristian Eriksen (6,7) er toppscorer i Eliteserien etter serierunde 3. Han står med tre scoringer på fire kamp. I Fredrik Gulbrandsens skadefravær har han vikariert som spiss. Lite tyder på at Gulbrandsen starter mot Glimt, så her får vi fort Eriksen på topp igjen. Som med de fleste Molde-spillere kan man ikke være helt sikker på at han starter hver seriekamp, men med den formen han viser og en billig pris så mener jeg det er verdt det.

Herman Stengel (6,0) klinte til med to scoringer borte mot KFUM forrige serierunde. Stengel tar dødballer og straffespark, og spiller høyere i banen nå enn han gjorde i store deler av 2023-sesongen. Han er veldig god verdi, og en man kan sette inn i laget og la stå.

Vegard Erlien (8,0) leverte hele 15 mål i Eliteserien i fjor for Tromsø som tok bronse. Tromsø har ikke vist de samme prestasjonene eller resultatene i 2024. Jeg tror likevel Erlien er et godt valg. Tromsø spiller to kamper i både runde 10 og runde 12 og har et fint kampprogram fremover. Erlien tar straffer, og hadde nok scoret forrige kamp hvis det ikke var for at han møtte ligaens beste keeper i Egil Selvik.

Zlatko Tripic (10,5) var innbytter mot Brann i forrige kamp, men det rapporteres fra Stavanger Aftenblad at han er i full trening og klar for kamp mot Fredrikstad. Tripic er et trygt og godt valg. Tripic leverte 23 målpoeng i fjor, og er hærføreren i dette Viking-laget. Viking går inn i et pent kampprogram - og da er det en god ide å ha Zlatko Tripic og/eller Lars-Jørgen Salvesen.

Salvesen (8,6) har vist god form gjennom oppkjøringa og i de første serierundene. Han er på et bedre sted nå enn på samme tid i fjor. Han står med to målpoeng nå og scoret på hodet i forrige serierunde etter et utsøkt innlegg fra Joe Bell.

Thomas Lehne Olsen (10,2) er en spiller man helst bør ha på laget. Tross 0-5 mot Glimt sist virker TLO å være i veldig, veldig godt slag. Han er den soleklart mest målfarlige i LSK, han spiller omtrent alltid 90 minutter og tar straffespark. Trygt og godt valg.

Kaptein

Det er tre kandidater jeg syns skiller seg ut. Bård FinneJoachim Soltvedt og Thomas Lehne Olsen. Har man magefølelsen på en av dem, så går man for det. Jeg har kapteinsbindet på Bård Finne nå.

Sjekk ut ukens episode av To Kapteiner.

Er du på wildcard?

Her er en lang prat med Eivind Tveter der vi snakket oss gjennom aktuelle spillere å ha på wildcard.
 Vi oppdaterer med eventuelle nyheter før byttefrist på To Kapteiner på Twitter/X.

Lykke til med serierunde 4!

Annonse: