Jens Haugland blir ny daglig leder i NTF

Et enstemmig styre i Norsk Toppfotball (NTF) har, etter en omfattende prosess med totalt 45 søkere, valgt å ansette Jens Haugland som vår nye Daglig leder.

Jens kommer i dag fra stillingene som CEO i Uno-X Norge/Uno-X Mobility Norge og stillingen som General Manager for Uno-X Pro Cycling Team (nå Uno-X Mobility Cycling) for både menn og kvinner.

Rollen som CEO har han hatt siden siden 2018 og General Manager siden 2016.
Jens har før dette jobbet 5 år i PwC.

Han har to mastergrader i økonomi fra henholdsvis Norges Handelshøgskole, Bergen og Cranfield, Milton Keynes i tillegg til en Bachelor i Marketing and Management fra BI Norwegian Business School.

Jens er født i 1983, er samboer og har tre barn. Han er født i Rørvik, Trøndelag og har en fotballkarriere i juniorfotball fra Lyn og Skeid. Jens vil tiltre stillingen i løpet av Q2/Q3 i 2024.

- Jeg er ydmyk og veldig stolt over at styret i NTF har valgt å satse på meg i denne rollen. Fotballen i Norge er identitet og kultur. Det er et sportslig og kommersielt produkt som nå har et voldsomt momentum. Med klubbene som ledestjerner skal vi jobbe beinhardt for å nå de målene vi har satt oss sammen frem til 2028. NTF skal alltid være klubbenes røst hva angår langsiktighet, utvikling og vinnerkulturer. Jeg gleder meg veldig til å bli en del av laget forteller Jens Haugland.

- Vi er svært fornøyde med å ha landet vår fremtidige Daglig leder etter at Leif Øverland går av som pensjonist. Jens har fra første intervju gitt et meget solid inntrykk med sin væremåte/engasjement, sin bakgrunn og erfaring fra relevante miljøer og sist, men ikke minst med sin verdiplattform forteller styreleder i Norsk Toppfotball, Cato Haug.

Haugland dekket alle våre krav til stillingen i stillingsannonsen på en utmerket måte:

  • Inspirerende/samlende kraft
  • Strategiske evner/gode lederegenskaper
  • Bred erfaring organisasjonsledelse, marked og media
  • God økonomikompetanse
  • Kunnskap om idretten nasjonalt/internasjonalt
  • Gode kommunikasjon- og forhandlingsevner
  • Forstå fotballens rolle i samfunnet
  • Gode språkkunnskaper"

- Jeg har deltatt i mange ansettelsesprosesser, men sjelden møtt en person som passer så godt til rollen vi har definert, vi er stolte og fornøyde med å ha landet Jens Haugland som ny Daglig leder i NTF avslutter Haug.

Annonse: