Overrasket tilskuer nummer 2 millioner

På SR-Bank Arena opplevde en heldig tilskuer en uforglemmelig overraskelse under helgens oppgjør mellom Viking og Sarpsborg 08! Ta del i øyeblikket og se videoen fra overrekkelsen her!

Anette Reiestad (35) var uvitende om at det var nettopp hun som sikret seg billett nummer 2 millioner i årets Eliteserie og OBOS-liga. Se videoen av overraskelsen nedenfor.

Reistad ble hyllet av stadionspeakeren med gratulasjoner, og Viking hadde nøye planlagt denne gledelige overraskelsen. Et lite orkester, deilige skoleboller, konfetti, og en sjekk på imponerende 10 000 kroner fra Eliteseriens hovedpartne Altibox ventet henne.

- Da speakeren ropte opp mitt navn, var øyeblikket totalt uvirkelig. I starten trodde jeg at det hadde noe med datterens bursdag å gjøre, men raskt innså jeg at oppmerksomheten var rettet mot meg. Denne uventede situasjonen ga meg en enorm glede. Som en hengiven Viking-supporter siden barndommen, rørte dette virkelig mitt Vikinghjerte. Å vinne sjekken fra Altibox la bare til ekstra krydder på gleden. Barna mine har allerede begynt å spekulere i om årets julegaver blir enda finere, ler Reiestad.

- Da speakeren ropte meg opp så skjønte eg først ikke hva det var som skjedde. Trodde det var noe med datteren min siden hun hadde bursdag, men skønte jo at dette dreide seg om meg og dette var kjempemorsomt. Jeg ble veldig positivt overrasket. Utrolig gøy å bli trukket ut på denne måten. Jeg har jo vært Viking-supporter siden jeg var liten så dette varmet mitt Vikinghjerte. Ekstra gøy var det jo også å vinne sjekken fra Altibox. Ungene har allerede begynt å lure på om de får enda finere ulegaver i år, ler Reistad.

- Det har vært en glede å opplevde den økende interessen i hele fotball-Norge! Ekstra kjekt var det selvsagt at billett nummer 2 millioner ble solgt hos oss i Viking sier leder privatmarked i Viking, Frida Gloppen.

Tilskuertallet for Eliteserien og OBOS-ligaen har nådd imponerende 2 063 501 etter helgens kamper. Selv om det gjenstår to runder i Eliteserien, har OBOS-ligaen allerede fullført sine 30 runder.

OBOS-ligaen endte året med 441 781 tilskuere. Dette representerer en økning på nesten 22% fra 2019-sesongen, men en nedgang på drøye 12% fra 2022-sesongen. Det er verdt å merke seg at Brann spilte i OBOS-ligaen i 2022, og deres tilskuertall på 156 428 førte til en imponerende økning på nesten 39% fra 2019 til 2022.

Annonse: