Øystein Neerland (57) er ansatt som ny Sportssjef

Neerland har lang erfaring fra toppfotballen både som utøver og leder. Han tiltrer nå som sportssjef i Norsk Topppfotball (NTF) – som er ligaorganisasjonen til Eliteserien og OBOS-ligaen.

- Øystein har solid kompetanse og erfaring som vil bidra til å løfte den sportslige utviklingen i norsk fotball. Vi er svært fornøyde med han at kommer tilbake til fotballen i denne viktige stillingen, sier Leif Øverland, administrerende direktør i NTF.

Øystein Neerland takket ja til det han selv mener er drømmejobben

Øystein Neerland takket ja til det han selv mener er drømmejobben

-  Jeg har takket ja til det jeg selv mener er drømmejobben. Fotballen ligger meg nært og noe jeg har vært opptatt av siden 7-8 årsalderen. De to foregående årene i IT bransjen har vært de eneste årene jeg ikke har hatt en rolle eller funksjon innen fotballen. Nå får jeg være med å utvikle toppfotballen i Norge, det er svært motiverende. Denne muligheten måtte jeg gripe sier Øystein Neerland.

Øystein har 7 sesonger som spiller i Eliteserien. Han har vært trener i barne- og ungdoms- fotballen. Han har sittet i styret i Molde Fotball Klubb (MFK) i 18 år og har hatt rollene nestleder og sportslig leder, samt 4 år som adm. direktør. Øystein Neerland har tidligere vært styremedlem i NTF.

Om Norsk Toppfotball


NTF er en interesseorganisasjon for 0. divisjon og 1. divisjon på herresiden i Norge. NTF skal være en kompetansebygger, rådgiver og servicekontor for medlemsklubbene innenfor virksomhetsområdene sport, organisasjon, marked, media og økonomi.

Kontaktpersoner:

•    Leif Øverland 41536460
•    Øystein Neerland 91190211

Annonse: