Rune Riberg blir ny økonomi- og administrasjonssjef i Norsk Toppfotball

Riberg har over 20 års erfaring med regnskap, økonomistyring og analyse. Han kommer fra stillingen som økonomisjef i Vålerenga Fotball og har tidligere hatt jobben som økonomisjef i Norges Fotballforbund.

– Vi er veldig glade for å få med oss Rune Riberg på laget. Rune har solid erfaring både som leder og med økonomistyring. I tillegg kjenner han norsk toppfotball og klubbfotballen fra innsiden, både gjennom hans tid i Vålerenga og i Norges Fotballforbund. Rune har også vært innom Norsk Toppfotball tidligere, i et vikariat som økonomisjef. Vi føler oss derfor veldig trygge på at vi får inn riktig person til denne stilingen, og gleder oss til at Rune skal bistå oss med å utvikle og forvalte økonomien til Norsk Toppfotball, sier administrerende direktør i Norsk Toppfotball, Leif Øverland.

Rune Riberg erstatter Ine Hope Karlsen, som meldte overgang til ny jobb tidligere i år.

– Med den farten og utviklingen norsk klubbfotball opplever om dagen, med økte publikumssalg og suksess i Europa, var dette et enkelt valg. Jeg er veldig glad i norsk fotball og har jobbet i dette landskapet i store deler av arbeidslivet mitt. Nå gleder jeg meg til å være med å utvikle klubbfotballen videre, sier Riberg.

Riberg tiltrer den nye stillingen 1. februar neste år.

For mer informasjon, kontakt:

Leif Øverland, +47 41536460

Annonse: