Skandinavisk mesterskap 2022 - for G16 & G19

Med Molde og Stabæk som norske representanter i G19, mens Haugesund og Rosenborg deltok i G16-mesterskapet kommer samtlige lag tilbake med en enorm erfaring og referanser fra ypperste hold.

Skandinavisk Mesterskap G19 (Marbella, Spania)

Den gjeve og attraktive turneringen for de beste G19-lagene i Norge, Sverige og Danmark ble igjen spilt på Marbella i Spania. I tidsrommet 26.11-05.12 fikk de norske lagene målt krefter mot de aller beste jevnaldrende lagene fra både Sverige og Danmark.

Molde og Stabæk havnet i hver sin gruppe. Der spilte de tre kamper hver. Se hvordan gruppespillet endte i bildeserien under:

På mandag 5. desember var det duket for finaledag og plasseringskamper. Stabæk møtte Brøndby i kamp om 5-6. plassen. Der ble det norske laget et par nummer for små, og tapte til slutt kampen 8-3. Molde på sin side skulle nok en gang spille finale. Fjorårets finalist i danske FC København var byttet ut med svenske Hammarby. Hammarby viste seg å være et meget sterkt lag som hittil i år kun hadde tapt én kamp. Det norske laget klarte aldri å få uttelling på sjansene sine. Da svenskene klarte å sette tre baller i nettet ble det til slutt en 2. plass og sølv på Molde i årets turnering. Slik endte plasseringene blant samtlige lag:

 1. Hammarby IF
 2. Molde FK
 3. FC Midtjylland
 4. Brommapojkarna
 5. Brøndby
 6. Stabæk
 7. Nordsjælland
 8. AIK

Norsk Toppfotball gratulerer både Molde (2.plass) og Stabæk (6.plass) med solid innsats og en fantastisk sesong i våre egne Nasjonale serier.

Skandinavisk Mesterskap G16 (Borås, Sverige)

For G16-lagene går det samme type skandinaviske mesterskapet i Borås, Sverige. I tidsrommet 07.12-11.12 møtte Haugesund og Rosenborg de beste jevnaldrende lagene fra både Sverige og Danmark. Se under hvordan gruppespillet endte:

På søndag 11. desember var det duket for finaledag og plasseringskamper. Haugesund møtte Halmstad i kampen om 7-8. plassen. Stillingen var 3-3 etter full tid, men Haugesund tapte kampen 6-5 etter straffespark. Rosenborg på sin side møtte Hammarby i jakten på 5-6. plassen. Der imponerte trønderne med en sterk 4-2 seier, og kapret dermed 5. plassen. Slik endte plasseringene blant samtlige lag:

 1. IFK Göteborg
 2. FC København
 3. FC Midtjylland
 4. Odense Ballklubb
 5. Rosenborg BK
 6. Hammarby IF
 7. Halmstads BK
 8. FK Haugesund

Norsk Toppfotball gratulerer både Rosenborg (5.plass) og Haugesund (8.plass) med en god innsats og en fantastisk sesong i våre egne Nasjonale serier.

Les mer om hva klubbene skriver selv om mesterskapet:

Haugesund - En fantastisk gjeng å være trener for

Annonse: